За наставника на кралския клуб победата срещу Еспаньол беше под номер 100

...
За наставника на кралския клуб победата срещу Еспаньол беше под номер 100
Коментари Харесай

Анчелоти: Предстои ни изключително важна седмица

За наставника на кралския клуб успеха срещу Еспаньол беше под номер 100 в Ла Лига.

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази недоумението си от жълтия картон, който беше показан на Винисиус Жуниор в мача срещу Еспаньол (3:1). 

“Не разбрах за какво дадоха картон на Винисиус. Това не беше прекъсване на рискова офанзива. Понякога Вини жестикулира и се оплаква от съдиите, само че през днешния ден се държа извънредно професионално и направи доста мощен мач ”, съобщи Анчелоти, предава Спортал.

“Началото не беше положително за нас, само че направихме поврат и по-късно ловко контролирахме дуела. Трябваше да победим и изпълнихме задачата си. Този път успяхме да се оправим против сгъстена защита. Бяхме по-енергични, изключително по десния фланг ”, продължи италианският експерт. 

“Няма лесни мачове, без значение от противника. Трябваха ни трите точки. Предстои значима седмица с мач в Шампионската лига и Ел Класико. Надявам се да се подготвим добре за дуела срещу Ливърпул в сряда. В него може да има доста подводни камъни и би трябвало да ги избегнем ”, акцентира Анчелоти. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР